Blog Yazıları

Diyet Yaparken Ekmeği Kesmek Doğru Mu?

Diyet Yaparken Ekmeği Kesmek Doğru Mu?

''Ekmeği kestim çok güzel zayıfladım.'' diye bir cümle etrafınızdan duymuş olabilir ya da siz de uygulayıp zayıflamış olabilirsiniz.

Pek çok kişi, kilo yapar düşüncesi ya da gluten içeriğinden dolayı günümüzde tahıllı dahi olsa ekmeği tüketmekten kaçınmakta, özellikle zayıflama sürecince kendine bu besinleri yasaklamaktadır.

5 Adımda Online Kurumsal Beslenme Danışmanlığı

5 Adımda Online Kurumsal Beslenme Danışmanlığı

1- Online Kurumsal Beslenme Danışmanlığı Nedir?  Kurumsal beslenme programları, şirket çalışanlarınızın daha iyi beslenmeleri ve daha sağlıklı bir yaşam tarzına sahip olabilmeleri için bir diyetisyen tarafından sunulan özelleştirilmiş danışmanlık programlarıdır. Kurumlar bu sayede  çalışanların, doğru beslenme alışkanlığı kazanmasına ve  daha sağlıklı bir yaşama geçmelerine destek olup iş gücündeki hastalık ve yorgunluk vakalarını azaltabilmektedir.  Beslenme programları aynı zamanda çalışanların kendilerini iyi...

Kilo Verirken Hangi Diyet Yemekleri Tercih Edilmeli?

Kilo Verirken Hangi Diyet Yemekleri Tercih Edilmeli?

Kilo vermek istiyorsan yeme alışkanlığında bazı değişiklikler yapmalısın. Çünkü kilo vermek hem dengeli beslenme hem de doğru besinleri tüketme ile ilgilidir. Bu nedenle diyet yemekleri ile zenginleştirilmiş öğünleri tercih edebilirsin.

Online Diyet Danışmanlığı

Online Diyet Danışmanlığı

Bir Tık’la Gelen Fitlik.. Diyet sürecini daha da kolaylaştırmak istiyorsan sen de online diyet hizmetinden faydalanabilirsin.
Diyetisyene gitmek yerine ister evde, ister işte, ister yurtdışında tek bir tıkla bu hizmeti alabilir ve zamandan kazanç sağlayabilirsin.

Konstipasyon Nedir?

Konstipasyon Nedir?

Konstipasyon, halk arasında kabızlık olarak bilinen bir bağırsak problemidir. Dönem dönem herkesin karşılaştığı bir problem olsa da aslında ciddiye alınması gerekir çünkü kişinin hayat kalitesini olumsuz etkiler.